neaLogoManji2.png
060 088 26 55

Internet marketing.

93a.jpg

Šta je internet marketing?

Internet marketing je niz strategija pomoću kojih promovišemo biznis ili proizvod kako bi na najbrži način, za kratko vreme došli do što većeg broja potencijalnih klijenata, odnosno kupaca. Koristimo pretraživače, društvene mreže i druge web instrumente u svrhu bolje vidljivosti i prepoznatljivosti vašeg biznisa.

Google AdWords

Google AdWords je odličan i veoma efikasan način oglašavanja na Google-u. Naime, radi se o tome da se vaša reklama pokazuje samo onim ljudima koji su u pretraživač ukucali one reči koje ste vi definisali kao ključne za vašu delatnost. To ovu vrstu reklame čini vrlo efikasnom, jer ste došli baš do onih korisnika koje zanima upravo ono što vi nudite.

95a.png
96a.png

Facebook

Oglašavanje na facebooku je takođe dobar način da dođete do potencijalnih kupaca, jer je moguće doći do tačno određene publike koja je na osnovu raznih parametara pokazala interesovanje za ono što imate da ponudite. Mi smo tu da za vas dizajniramo, planiramo i pratimo reklame na facebook-u.

Email marketing

Email marketing je jedna vrsta direktnog marketinga. Kao što znamo upotreba maila je široko rasprostranjena, iz tog razloga uveliko se koristi kao sredstvo za promociju. Email koji se šalje u svrhu promocije, obično je lepo dizajniran da na što bolji način predstavi firmu ili proizvod. Mi smo tu da u potpunosti izađemo u susret vašim očekivanjima.

99a.png
100a.png

SEO

SEO optimizacija je proces čiji je cilj povećanje kvaliteta saobraćaja, odnosno povećanje broja korisnika ka vašem web sajtu, kao i bolje rangiranje od strane internet pretraživača za specifične ključne reči. Veoma je važan deo internet marketinga. Optimizujte vaš sajt, nemojte čekati da konkurencija učini to pre vas.

Zainteresovani ste za uslugu profesionalnog internet marketinga?

Poručite online!