neaLogoManji2.png
060 088 26 55

Grafički dizajn.

Elementi vizuelnog identiteta predstavljaju lice Vašeg biznisa i kreiraju Vaš brend. To su razlozi zašto sa velikom pažnjom pristupamo dizajniranju istih. Naša prednost je u tome što sve možete uraditi na jednom mestu, kod nas. Ne morate biti blizu nas, sve možete naručiti online. Pored dizajna svega što ste zamislili, radimo i pripremu za štampu, a u dogovoru sa Vama, štampu bi mogli da poverimo nekom od naših poslovnih partnera, kako vi nebiste morali da gubite dragoceno vreme tražeći dobru i kvalitetnu štampariju. Sav materijal mogli biste da preuzmete kod nas ili vam ga možemo poslati na željenu adresu.

Usluge

check

Logo

Zajedno sa vama dolazimo do idealnog rešenja za izgled logotipa vaše firme koji će ostavljati utisak, lako se pamtiti i brzo prepoznavati.

check

Vizit karte

Vizit karta je nešto što svakako doprinosi prvom utisku koji krajnji korisnik formira o vašem preduzeću. Zato vam nudimo dizajn po najnovijim standardima.

KATALOG
check

Memorandumi

Memorandum je sastavni deo svake poslovne komunikacije današnjice. Profesionalno dizajniran memorandum pomaže jačanju vašeg brenda. Zajedno sa nama idete u korak sa vremenom i inovacijama.

check

Roll up baneri

Baneri su idealni i vrlo važni u situaciji kada želite da istaknete svoju firmu negde van prostorija iste(na sajmu, u nekom prostoru gde ćete prezentovati svoju firmu...), zato je i njihov dizajn važan. Kakva god da je vaša vizija, tu smo da je ostvarimo.

check

Pozivnice

Dizajniramo sve vrste pozivnica, za venčanja. krštenja, koktele, razne druge proslave. Sve vrste pozivnica štampamo, ali ukoliko želite da vam se dizajnira pozivnica koju biste virtuelno delili putem drušvenih mreža, viber-a, what's up-a i sličnih aplikacija, takođe vam stojimo na raspolaganju.

check

Flajeri

Flajeri su deo svake marketing kampanje. Cilj je da se krajnji korisnik brzo i jednostavno informiše ko ste, čime se bavite i da sazna ponudu i pogodnosti koje nudute. Tu smo da flajer učinimo jednostavnim, a efektnim. Cilj je da privučemo pažnju, a ne da je odbijemo.

check

Katalozi

Katalog je jedan od najboljih načina da predstavite spektar vaših proizvoda i usluga krajnjem korisniku. Dizajn je ono što privlači pažnju i često ume da bude odlučujuć faktor, jer prikazuje vaše poslovanje na profesionalan način.

check

Plakati i posteri

Plakati su obično jednostavni sa jasnom porukom, tako da slobodno možemo reći da je ovde dizajn presudan da skrene pažnju na plakat. Mi vam nudimo rešenja za plakate i postere raznih dimenzija.

check

Cenovnici, Vinske karte, Jelovnici

Lepo dizajniran cenovnik (jelovnik ili vinska karta), svakako će doprineti lakšem snalaženju kroz vašu ponudu, kao i lakšem odabiru željenog artikla.

check

Fascikle

Fascikla, pored vizit karte, memoranduma, koverte i ostalog, spada u korporativni identitet za koji je jako važno da je dobro osmišljen jer pravi značajnu razliku između vas i konkurenata. Mi smo tu da pomognemo da razlika izmešu vas i njih bude još jasnija.

check

Prezentacije

Ukoliko ne želite da izgubite vreme na izradu prezentacije koja vam je potrebna, a bitno vam je izgleda dobro i predstavi vaš rad u pravom svetlu, mi vam nudimo izradu profesionalnih, dobro organizovanih i lepo dizajniranih PowerPoint prezentacija.

check

Grafička knjiga standarda

Knjiga standarda predstavlja dokument kojim se definišu i uspostavljaju grafički i drugi standardi vezani za vizuelni identitet firme. Knjiga standarda je detaljno uputstvo za pravilno korišćenje vizuelnog identiteta, kao i svih elemenata koje čine vizuelni identitet određene firme.

check

Kalendari

Atraktivno dizajniran kalendar promoviše brend tokom cele godine. Vrlo su popularan korporativni poklon. Kalendari mogu biti zidni, stoni ili džepni.

check

Etikete

Okrugle,četvrtaste,nekog oblika koji još nije izmišljen, samolepljive, one koje se ne lepe, crno-bele, u koloru.... Biće onakve kakve želite!

check

Sertifikati

Želite nekome da iskažete zahvalnost za doprinos, za učešće u nečemu što je vama važno? Izmerili ste nečije znanje, pa vam je potrebno da ga za to znanje i nagradite? Dizajniramo najrazličitije vrste sertifikata za vas.

Potreban vam je profesionalan grafički dizajn?

Na pravom ste mestu!